lördag, december 23, 2006

God Jul!

En riktigt God Jul vill jag önska alla mina bloggläsare (ni är väl fyra-fem stycken iaf hehe)

Idag har vi varit på Öland och hälsat på lille A och hans stolta föräldrar!!!! så himla liten och söt! Det var jättekul att äntligen få se underverket.

Egentligen skulle I, H och A varit här igårkväll när vi hade lite julmyskväll, men Anton hade feber på morgonen så det kändes dumt att chansa. Men idag är han som tur är kry igen : )

Har också hunnit med att träffa Ann som är här från götet, vi sågs på fika i D-hult, kul att ses, det var 1,5 år sedan!

Imorgon blir det julfirande i Brixslät, Mattias mamma och Andreas pappa är också med, osså Karin och Andreas förstås. Juldagen far vi till Öland och M:s pappa med sambo och på annandagen är det släktkalas i Brixslät med kusinerna. Då får jag träffa en bebis till! Antons nya syssling : )

Ha en skön julhelg!!!

tisdag, december 19, 2006

Julklappsbestyr


Det var nån (läs virvla) som gnällde över att det inte var uppdaterat här på länge så jag gör väl det då : )

Virvla ja, du var för rolig idag du. Här skickar man julklapp (Nemialbum) och människan ringer och tackar. Så på frågan "du hade den inte då?" så svarar hon ja! : ) och hade inte tänkt säga något om det om jag inte frågat. Nu är det visserligen tanken som räknas, men iaf! För er som känner Virvla så vet ni att Nemi är den perfekta julklappen till henne, för de är så himla lika!!!! Så jag är nöjd med mitt val iaf och ska skicka kvitto istället

På tal om julklappar så ska jag inhandla de sista imorgon em, mormor och morfar ska vara barnvakter under tiden. Får lov att erkänna att det är ganska många kvar, men det är som vanligt och hör till.


Vår söta pepparkaksgubbe har precis somnat så jag tror att jag ska göra ett julstöksryck nu, puss på er!

söndag, december 10, 2006

Pepparkaksbak och rolig nyhet!

Jag har gått på helspänn hela helgen sedan I berättade att hon fått värkar i fredags kväll. Idag tittade jag in här och hittade det lilla knytet : ) Stort grattis!

Ikväll har det varit pepparkaksbak här! Anton hade bra koll på vad som skulle göras, kavlade och donade med formarna : ) Lite pepparkaksdeg slank förstås också ner.


Före pepparkaksbaket skulle vi äta. Anton satt i barnstolen medan vi fixade med maten. Plötsligt ser jag någon som lyckats få upp paketet och börjat gnaga på revbenen... För er som känner M så vet ni att sådan far sådan son stämmer bra i det här fallet.

torsdag, december 07, 2006

Hemma idag


Lillkillen är sjuk (igen), hade 39,6 igår, idag har febern gått ner, men jag är hemma med honom. Igår var M hemma, jag hade en späckad dag med jobb, nämnd och jobb på kvällen igen. Hann åka och handla emellan varven eftersom en liten sjukling behöver bli bortskämd med festis, fruktyoghurt och frukt : ) Så kom jag hem kl 21, perfekt lagom till Lost - men inte fasen var det nåt Lost på TV. Jag skiter väl i rymdfärdar, jag vill ha mitt Lost varje vecka för det är ju så spännande. Sur på TV4.

Inatt vaknade A ganska mycket, var jättevarm, fick en alvedon vid 1-tiden o sen sov han till kl 7. Fast jag är trött ändå. Skyller på att det ser ut som november utanför, julstämmningen har lite svårt att infinna sig när vädret är så här tycker jag.

Ikväll bär det iväg till D-hult för styrelse i SV.

Eftersom jag inte har några nya kort på datorn så får det bli ett sedan i somras. Visst ser det grönt och härligt ut?

söndag, december 03, 2006

TATATAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Karina är tillbaka på banan igen! fick en uppsträckning av syster-yster om att det var vääääldigt länge sedan jag bloggade... och det stämmer ju liksom.

Idag har jag världens mest underbara slödag hemma! M & A är hos farmor. Själv låg jag i sängen hela förmiddagen för att sedan övergå till soffan och en, ja vad ska man säga, inte bra, men konstig bok... fast rätt kul : ) har hittills ätit frukost och druckit kaffe.

NÖJD!

(hade tänkt att ladda upp lite nya bilder men insåg att de ligger på kameran så det får bli en annan dag)

Ha en mysig första advent allihop!!!