söndag, augusti 12, 2007

Sally!

Här kommer äntligen en bild på Sally! Hon kommer från Källebäcksmåla och har bott hos oss i en vecka nu. Hon var jätterädd när vi åkte hem med henne i lådan, jamade och skrek. Men sen på kvällen la hon sig i sängen och spann : )

Hon är väldigt tålig måste jag säga, Anton försöker bära och klappa henne, men hon blir inte arg. På sin höjd går hon och gömmer sig under sängen när hon tröttnar.

Igårkväll var vi hos Sofia och Thomas. De har verkligen fått ett jättefint hus! så nytt och fräscht allting. Så tack för igår S och T ifall ni läser detta! Min vecka har annars bestått av jobb, började i måndags och Maria kom tillbaka i torsdags, roligt. Har också hunnit med våga-nytt-kursen med Kvinnor i Norden och en runda på statsfesten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hon är jättesöt!!!

Frida sa...

Så gosigt med en kissekatt! Våra katter fick finna sig i att bli iklädda dock-dopklänning och de var världens gosigaste katter, så lite "barnplåga" är nog bara bra för katter!

Emma sa...

Så sööööt! Kommer du ihåg att vi hade en katt som hette Sally? Henne som vi hittade i jordkällaren (tror det var du o jag som hittade henne). Fast sen visade det sig att det var grannens katt och hon hette Svea, men stannade det gjorde hon! Väldans kelig och go katt var även denna sally/svea!