måndag, maj 04, 2009

En vanlig dag på Kantavägen...

Har varit en helt vanlig måndag idag. Kyrkis på förmiddagen. Anton älskar Kyrkis. Sång, pyssel, fika och lek. Axel gillar det också förstås, uppskattar särskilt rytmikgrejerna och blir jättearg när de ska samlas in. Sedan hem. Anton var ute och lekte en stund, Axel somnade och jag lagade mat. Så blev det en storhandling på Kvantum. Två barn med, alltid ett äventyr, men de var jätteduktiga. Stötte dock på en sur gubbe som snörpte med munnen när Anton råkade stå i vägen med sin lilla kundvagn. Fåntratt.

När vi kom hem så dök två av grannbarnen upp och lekte med Anton. Det är då man börjar inse att han är stor, när det knackar på dörren med frågan "får vi leka med Anton?". Kvällen har bestått av film, middag och lite lek. Sen somnade båda två efter Bamse.

Helgen har varit bra. Valborg hos oss, fick till slut mat fast att grillen inte vill ta sig. Har tittat på motorcyklar i Nybban, firat två 30-åringar med kul fest (tack K&M!), varit på barnkalas hos Isak och grejat lite i trädgården. Härliga, härliga vår!

Inga kommentarer: